Sme transparentní

Viete, že s vami jednáme na rovinu od úplného začiatku a nechceme, aby v našej komunikácii bolo čokoľvek, čo i len málinko podozrivé.

 Tento rok s vami Doke oslavuje desiate výročie, čo znamená, že na trhu nie sme úplní nováčikovia, ale že nám to spoločne klape už nejaký ten piatok. Počas týchto rokov sme prichádzali s menšími a väčšími zmenami a úspešne ich integrovali. Jedna taká nás čaká i teraz.

Ako ste určite zaznamenali, doba je pomerne náročná a my sa jej musíme prispôsobiť. V skratke, nás čaká plošné zdraženie produktov. Musíme, aby sme zostali fér voči našim predstavám, medzi ktoré patrí trebárs podpora pracovného trhu v našej Jesenickej lokalite. Šikovných krajčírok, pletiarok máme už cez päťdesiatku a neustále skvalitňujeme služby a benefity, ktoré môžeme ponúknuť. Okrem snahy o navýšenie miezd a odmien, novo ponúkame i dovoz materiálu externým krajčírkam a pletiarkam, aby pre ne práca pre Doke bola čo najviac komfortná a príjemná a originálne produkty tak boli čo najvyššej kvality.

Vďaka situácii, ktorá vládne svetom, rastú nákladové ceny materiálu, ako je merino vlna, bavlna, organická bavlna, alebo ThermoCool a tak je pre nás nevyhnuteľné zdraženie našich produktov.

Veríme, že to nebude žiadna dramatická zmena a že nám zachováte vašu priazeň, bude to presne o toľko, o koľko sa zvýšili náklady. Sme si vedomé toho, ako je navyšovanie cien nepopulárna téma, ale v rámci čistého svedomia v rámci našeho výrobného reťazca nemôžeme jednať inak. I keď sme tu s vami tak dlho, stále sme malou rodinnou firmou, ktorá si zakladá na ľudskosti a predovšetkým na ručnej výrobe.

Ďakujeme za pochopenie

Váš Doke