Zakázková výroba

Chcete vstúpiť do novej sezóny s vlastnými čapicami, čelenkami, tubusmi či návlekmi na rukách vo Vašich farbách a s Vaším logom? sme tu pre Vás a ponúkame možnosť zákazkovej výroby. Čo to znamená? Výroba ručne háčkovaných čapíc, či iných doplnkov Doke vo Vašom unikátnom designu, s vlastným logom firmy.

 

Doke sú ručne háčkované čapice, čelenky a ďalšie doplnky. Všetky výrobky vznikajú v tíme jesenických maminiek, ktoré si pod touto značkou trochu privylepšujú k materskej, babičiek a tetičiek. Aby sme dosiahli funkčnosti a príjemného nosenia našich produktov, každý kus podšívame funkčným materiálom thermocool, čo je certifikovaná tkanina výborných parametrov. Všetky produkty sú vyrábané výhradne ručne a lokálne, na čom si veľmi zakladáme. Podšívka je českej výroby a priadze, z ktorých tvoríme a jej výberu sme venovali niekoľko rokov, je nemeckého pôvodu. Novo u nás nájdete i produkty z merino vlny, ktorá je pre svoje vlastnosti radená medzi prémiové materiály. Každý výrobok podlieha náročnej osobnej kontrole, aby zákazník vždy získal kúsok ako originálny, tak samozrejme kvalitný.

 

Sme schopní pre Vás vytvoriť design presne podľa Vašich požiadaviek.

Medzi naše spokojné klienty v zákazkovej výrobe patria napríklad Lenovo, Horalky, Albixon, Ski Resort Dolní Morava, instruktoři SUN Ski & Board School Bílá, FENIX SKI TEAM Jeseník, FotoŠkoda, WOOX a ďalší. Pokiaľ Vás zákazková výroba zaujala a máte záujem o viacej informácií, sme Vám kedykoľvek k dispozícii – info@doke.cz.