Antivírusový nano nákrčník

Novinkou tohoto roku je nesporne náš Antivírusový nákrčník, ktorý je pre nás takým posunom, že si zaslúži bližšie predstavenie.

 


Bavíme sa o multifunkčnom bavlnenom nákrčníku, tak trochu z budúcnosti, z dôb nanočastíc a ešte funkčnejších materiálov. Bavlnený nákrčník s nano membránou BreaSAFE® patrí do kategórie komunitných nano rúšok s všitým nanovlákenným filtrom.

Nákrčník je skvelým a hlavne vysoko funkčným doplnkom v období chrípok, vírových ochorení ale tiež chráni pred peľom, smogom a prachom.

V nákrčníku je všitá nanovlákenná membrána s obsahom strieborných nanočastíc Nanosilver®. Vďaka použitiu nanostriebra nemôžu mikroorganizmy v štruktúre šatky prežívať a množiť sa. Membrána je všitá v oblasti nosu a úst. Pohodlné nosenie nákrčníku zaisťuje nosný klip, vďaka ktorému pevne drží na tvári. Pre istotu vám k nákupu dáme rovno dva náhradné. V zadnej časti je potom sťahovacia guma s posuvnou brzdou, vďaka ktorej sa ľahko pripevní a netlačí.

Materiálové zloženie našich nano nákrčníkov:

Vonkajšia vrstva: 95% bavlna, 5% elasten- čili rovnaký  materiál, ako u našich bavlnených čiapok, je tak možné bez problémov kombinovať.
NANO filter: 95% polypropylen, 5% polyamid
Podšívka: 63% PE Coolmax Fresh, 33% polyethylen, 4% Lycra  

Keďže sa jedná o pomerne delikátnu záležitosť, doporučujeme tak rovnako pristupovať i k starostlivosti a údržbe. Je možné prať v práčke na  40°C, ale pre udržanie dlhšieho funkčného obdobia doporučujeme prať nákrčník v ruke či v práčke na najjemnejší cyklus (ideálny bude program pre ručné pranie) a sušiť iba v rozloženom stave na sušiaku, nie v sušičke. Vyhnite sa i žehličke.

Táto vychytávka môže byť parťákom pre športovcov, deti, alebo kohokoľvek kto sa pohybuje v prašnom prostredí.

Nie je nad to, sa poriadne nadýchnuť.

Budeme sa tešiť na vaše skúsenosti.

Váš Doke.