Kto je vlastne DOKE?

Snažíme sa vás zahrňovať do našich pokrokov, príbehov, hovoríme s vami v ženskom rode, tak už je asi na čase vám i povedať kto je kto :) Tak trochu si totiž myslíme, že minimálne našich skalných priaznivcov to aspoň trošku zaujíma.

Ale hlavne si celú dobu zakladáme na ľudskom a osobnom prístupe, na ručnej práci, tak vám zkrátka prinášame malé nahliadnutie do zákulisia.

Úplne na prvopočiatku stála Petra, ktorá si kedysi chcela štrikovaním na materskej privyrobiť. Dnes stojí za stratégiou značky, rozdáva úlohy a úsmevy a pod rukami jej kvitne krásny príbeh, ktorý dodnes pomáha maminkám a babičkám s privýrobkom. Spolu so Zuzkou má mimo iné na starosti kvalitu produktov. Každý jeden výrobok prejde osobnou kontrolou, či je všetko ako má. Takže áno, tvrdíme, že každý kúsok je originál a tvorí ho pár šikovných rúk, rovnako ako dbáme na to, aby jednotlivé originály splňovali velmi prísne kritériá. Štítky, visačky, ceduľky, gombíky, Zuzka to má v oku!

 

Vybavujete objednávky po telefóne? Píšete emaily? Riešite či platba prešla či nie? Tak potom máte čo dočinenia s Marťou. Povieme vám, tá vybaví všetko, pekne od pľúc, rýchlo a efektívne, ale rozhodne vás neoberie o srdečnosť, vrelosť a keď budete mať to šťastie stretnúť sa s ňou osobne, tak vám venuje i úsmev.

 

Spoločne s Veru má na starosti tiež logistiku celej expedície. Dievčatám prejde rukami každučký balíček, u balenia preberú všetko dôležité a pritom zvládnu vo dvojici odbaviť neskutočné množstvo balíčkov- to hlavne cez zimnú sezónu. Dievčatá to robia ako inak, než s notnou dávkou zapálenia a srdiečka, máme totiž rady vaše spokojné fotky, keď  vám produkt dorazí a vy si nadšene vyfotíte balenie. S Veru sa tiež stretnete v online priestore na sieťach, alebo keď je šťastie a môžeme sa vidieť na predajných akciách osobne.

 

No a nemôžeme zabudnúť na naše šikovné krajčírky Jarušku a Drahušku. Pripravujú strihy, materiály, merajú a strihajú. Rovnako ako ďalšia asi päťdesiatka šikovných pletiarok a krajčírok sú pre nás naprosto nepostrádateľné a my sme zo srdca rady, že je máme.

 

Tak čo na to hovoríte? Sme si o kúsok bližšie?

 

Váš Doke