Bez vás by to nebolo ❤

Naši milí Dokeri,
blíži sa koniec roku, a tým už taká klasika. Zhrnutie, poďakovanie, dojímanie sa, skrátka napnuté emócie.
Celý rok 2021 bol opäť jedným z tých náročnejších, ale vďaka vašej podpore sme ho spoločne zvládli.

 

Veľmi nám chýba, že sa s Vami nemôžeme osobne stretávať. Ale snažíme sa to vnímať pozitívne a máme tak čas na ďalšie novinky a posun značky dopredu. Rozširujeme spoluprácu, ladíme materiály, počúvame vaše priania ale aj výtky, pripomienky čo zlepšiť. Pracujeme na tom, aby náš i váš upletený príbeh mal stále čo ponúknuť. Urobiť radosť, plniť si sny a podporovať Jesenicko, to sme my. Ďakujeme, že ste v tom s nami.

A keď už ďakujeme, nesmieme zabudnúť na naše včielky. Háčkarky, pletiarky a šikovné krajčírky sú našou esenciou. Bez týchto šikovných žien by sme neboli. A keďže je každý produkt poctivou ručnou výrobou, šikovných rúk nie je nikdy dosť. Kažďučký kúsok nám prejde rukami niekoľkokrát. Možno, v nich zanechávame svoje nadšenie a lásku k našej práci. Možno preto, ich radi nosíte.

Teraz sa už poďme všetci nadýchnuť, objať blízkych, stráviť s nimi krásne Vianoce a užiť si sviatky kľudu. Nie je nad prítomný okamih tu a teraz.

Posledné balíčky pre tento rok, s garanciou dodania pod stromček, odosielame 17.12., následne odošleme 20.12., ale už nemôžeme garantovať doručenie pod stromček. Darčekové vouchery emailom zvládneme i 22.12. a potom už budeme čerpať sily na ďalšie výzvy.

Budeme tu pre vás v plnej sile zase od 4.1.2022  po veľkej januárovej inventúre.

Takže krásne kľudné sviatky, majte sa radi!

S láskou a pokorou,

 

DOKE