Poďme spoločne pomáhať

NÁŠ UPLETENÝ PRÍBEH O POMOCI MAMINKÁM NA MATERSKEJ A TIEŽ BABIČKÁM V ÚZKOM JESENICKOM REGIÓNE UŽ DÔVERNE POZNÁTE. NIE, ŽE BY TO BOLO MÁLO, ALE KEĎŽE CHCEME STÁLE RÁSŤ, STÁLE SA POSÚVAŤ, A KONAŤ DOBRÉ SKUTKY, ROZHODLI SME SA, ŽE VÁM PREDSTAVÍME ĎALŠIU FORMU PODPORY, KTORÚ MÔŽEME PRE NAŠE BLÍZKE OKOLIE UROBIŤ.

Podporujeme sa navzájom, bez vás by to nikdy nedopadlo tak dobre a preto chceme túto podporujúcu pomoc šíriť ďalej. Len si skúste predstaviť, že niekto nemá to šťastie a proste sa mu smola lepí na päty, nedaj bože neslúži zdravie. A preto sme tu my a tiež VY! Už dva roky u nás na webe nájdete produkty s bublinou „chcem prispieť“ a z vašeho nákupu pošleme 25 Kč Charite Jeseník a tá si následne zvolí, komu pomoc sprostredkuje. A keďže si pomerne zakladáme na lokálnej výrobe, na tom, že sa snažíme dávať prácu v našom okolí, táto nezisková organizácia pre nás bola jasnou voľbou a veľmi radi podporíme práve tých, ktorých máme na dosah ruky. Poslaním charity je pomáhať tomu, kto sa ocitne v akejkoľvek sociálnej núdzi, ľuďom bez rozdielu národnosti, náboženstva či farbe pleti, venovať sa chudobným, opusteným, chorým, starým, telesne, mentálne a inak postihnutým...

Charita Jeseník uskutočňuje toto poslanie pomocou svojich služieb so zameraním predovšetkým na seniorov a zdravotne postihnuté.

Charite Jeseník sme dali v roku 2021 krásnych 10 000,- čo znamená, že 400 z vás sa rozhodlo pre podporu.

Za ďalší rok 2022 sa posunula latka o niečo vyššie, na báječných 15 700,-, čo je 628 kusov čiapok s bublinou „prispejte“.

Zo srdca sa radujeme, že táto iniciatíva funguje a neupadá a už teraz sa tešíme na to, ako sa v roku 2023 posunieme ešte ďalej.

Ďakujeme, že dávate tomuto projektu zmysel. Nezabudnite pri výbere mrknúť i na produkty s bublinami.

Bez vás by to nešlo

Váš Doke