Výroba letných vecí

Pripravili sme pre Vás limitovanú letnú kolekciu a konečne Vám ju môžeme ukázať. Je za ňou množstvo skúšania, merania, prerábania a teraz sme spokojné. Dúfame, že Vy budete tiež. Ako už viete, všetko sa u nás robí ručne a za každým produktom je ľudská bytosť a Vy si tak môžete konkrétne meno našej šikovnej včielky prečítať na ďakovnom štítku, ktorý k produktom.

Pre toto leto sme pre Vás chceli niečo skutočne výnimočného. Neobvyklého, neokukaného, udržateľného. Proste kúsok, ktorý Vám urobí radosť teraz a kľudne i za pár rokov. 

Vsadili sme na ženskosť, krehkosť, ale ako už bolo zmienené, taktiež na udržateľnosť. Nepredkladáme Vám teda len produkty, ktoré Vás prestanú baviť s prvým jesenným dňom, ale skôr ich berieme ako kúsky, ktoré s láskou vytiahne zo skrine Vaša dcéra, alebo Vy, za pár rokov. Reč je o háčkovaných plédoch, svetroch, šatkách, ľadvinkách a v neposlednej rade o evergreenových sieťovkách.

Svetre a plédy sú krásne na dotyk, príjemné na tele. Všetko ručne, očko po očku háčkované, pletené. Tej práce, luxusného materiálu, príbehu a lásky je v každom kúsku skutočne mnoho. Tešíme sa na Vaše reakcie a spätné väzby, pre nás je to srdcovka a ďalší posun.

Váš Doke.