LOUNGE WEAR U DOKE

Pohodlie, limitované kolekcie a príjemné materiály. Tak by sa dalo zhrnúť novinka v podobe Loungewear od Doke. Čo to znamená? Voľnočasové oblečenie pre maximálne pohodlie.

Prečo sme sa v Doke rozhodli pre tento krok? Budeme úprimní, konečne, ako vždy, keď s vami transparentne komunikujeme.

Nadpriemerné zimné teploty majú veľký dopad na predajnosť našich zimných doplnkov. Záleží nám na tom, udržať čo najviac našich včeličiek stále v našom tíme, preto musíme reagovať na zmenu klímy aj nákupné nálady našich zákazníkov. Momentálne máme okolo 100 včeličiek, ktoré pre nás ručne pletú a háčkujú a my si veľmi prajeme udržať ich pracovné nasadenie a zdroj rodinného príjmu. Prichádza teda na radu nové produkty, ktoré by mohli pomôcť navýšiť príjmy aj počas letných mesiacov a my by sme tak mohli ponechať našim včeličkám objem výroby na zimu. Kulišky na sklade, pre našich zákazníkov, sú stále prioritou.

Aby sme obstáli v nových podmienkach, rozhodli sme sa do kolekcie pridať nové loungewear produkty. Do kolekcie tak pridávame mikiny a tepláky, basic tričká, šaty a sukne. Všetko kompletné vyvíjame pri stole v Jeseníku.

Sme ale malý tím a našou ambíciou v túto chvíľu nie je, budovať veľkú šijaciu dielňu, tak sme sa rozhodli, že nové produkty ušijeme v rámci EÚ. Našli sme partnera, ktorý spĺňa naše nároky na kvalitu a prístup k svojim zamestnancom. Výroba bude naďalej z veľmi kvalitných materiálov, často v bio kvalite, ako to máme radi a vy ste na to u nás zvyknutí. Museli sme reagovať rýchlo a preto ideme touto cestou. Nezľavujeme možnosť šiť v Českej republike, ak poznáte nejakú zaujímavú šijaciu dielňu, prosím podeľte sa s nami o kontakt.

V nasledujúcich týždňoch vám budeme v našich newsletteroch predstavovať jednotlivé produkty a tešíme sa, čo na ne poviete. Nezabudnite nás odoberať, aby ste o nič neprišli. Spamovať vás nebudeme :)

Veríme, že ak ste priaznivci upleteného príbehu Doke, bude vás baviť aj tento krok a my tak budeme môcť naďalej fungovať a vyplňovať mimo sezónne obdobie príjemným a mäkučkým oblečením, ku ktorému s prvým mrazíkom s radosťou pridáte aj našu čiapku. Naďalej pevne veríme klasickému remeslu, pri ktorom vznikajú naše ručne háčkované a pletené výrobky a preto zatiaľ nechceme obmedzovať výrobu a tešíme sa na svetlé zajtrajšky a na to, ako novinky prinesú nový vietor do plachiet.